Vi hjälper dig producera grön el

Kontakta oss för fri rådgivning

Lätt att välja rätt

 

När du har bestämt dig att installera solceller finns Täta Tak Energi med dig hela vägen. Vi finns med från det första mötet till installationen. Men även i framtiden där vi ser till att dina solceller producerar grön el under lång tid.
Boka hembesök

Rätt lösning producerar mer el

 

Solceller är kraftfullare än någonsin. Våra solpaneler är kopplade till en optimerare. En elektriskt komponent som gör att varje panel arbetar individuellt och producerar så mycket el som möjligt, även när det är molnigt.

Vi jobbar efter fyra enkla steg

Vi hjälper er genom hela processen. Våra solcellslösningar är anpassade efter dina behov och är perfekt för svenskt väder.

1. Intresseanmälan & takinspektion

Du gör en intresseanmälan. Vi kommer ut till dig gör en inspektion av ditt befintliga tak för att säkerställa en hållbar och långsiktig installation.

2. Projektering & offert

Vi tar fram ett skräddarsytt förslag för just din fastighet tillsammans med en investeringskalkyl och offert.

3. Installation

När beslutet är taget kommer våra erfarna solcellsmontörer och utför en trygg och säker installation av en riktigt hållbar energilösning.

4. Nu fixar solen resten!

Vi driftsätter och slutför installationen. Nu startar garantin och du kan känna dig säker. Bara att luta dig tillbaka och njuta av solen.

Boka rådgivning och upptäck din potential för solceller!

  • Helhetsleverantör med egna montörer
  • Fri takinspektion
  • En kontakt hela vägen
  • Anpassade lösningar

Vill du veta mer om oss?

Vi har anpassat våra besök efter rådande omständigheter. Ni behöver inte vara närvarande under besöket. Vi utför alltid ett platsbesök och takinspektion men iakttar största försiktighet och håller alltid avstånd. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder de bästa förutsättningarna inför en installation.
Fyller du i adress så skapar vi en prisindikation till dig innan vi tar kontakt.

Solceller är för alla

Vi fokuserar på långsiktighet och kvalité

När du väljer Täta Tak Energi väljer du solceller och solpaneler med högsta kvalitet. Vi ger alltid våra solcellsanläggningar marknadsledande garantier så att du ska känna dig trygg under en lång tid. Täta Tak Energis moderbolag Täta Tak Entreprenad har funnits sedan 1998 och arbetar efter långsiktighet, tillgänglighet och kvalitet.
Boka möte
BRF - Ängelholm 224kW

Solceller är bara en del av de smarta lösningar vi har

Batterier

Lagra din solenergi med batterier. Batterier & solceller gör att du blir ännu mindre beroende av elbolag. Våra batterier har förstklassig kvalitet och hållbarhet.
Batterier

Laddboxar

Ladda din bil smart, smidigt & säkert med marknadens smartaste laddbox. Vi har en laddlösning oavsett ditt behov. Vi hjälper till från planering till slutförd installation
Laddboxar