Låt oss hjälpa dig producera grön el i Halmstad

Solpaneler och solceller ökar värdet på din fastighet samtidigt som det sänker era fasta kostnader. Täta Tak Energi erbjuder en helhetslösning inom montering och installation av solceller. Vårt team hjälper er skaffa solceller i Halmstad. Enkelt, smidigt och säkert. Kontakta en av våra experter idag för att få reda på din solpotential.

Se några av våra installationer

Producera din egen el & minska dina kostnader

Solceller ökar värdet på din fastighet med ca. 14%

Enligt en studie utfärdad av Sveriges lantbruksuniversitet (SLU).

Boka ett kostnadsfritt besök och upptäck din solpotential i Halmstad!

  • En kontakt hela vägen
  • Anpassade lösningar
  • Kostnadsfri takinspektion
  • Helhetsleverantör
  • Trygga garantier

Vill du veta mer om oss?

Vi har anpassat våra besök efter rådande omständigheter. Ni behöver inte vara närvarande under besöket. Vi utför alltid ett platsbesök och takinspektion men iakttar största försiktighet och håller alltid avstånd. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder de bästa förutsättningarna inför en installation.

Solceller Halmstad

Vi fokuserar på långsiktighet och kvalité

När du väljer Täta Tak Energi väljer du solceller/solpaneler med högsta kvalitet och den senaste teknologin i Halmstad. Vi ger alltid våra solcellsanläggningar marknadsledande garantier så att du ska känna dig trygg under lång tid. Täta Tak Energis moderbolag Täta Tak Entreprenad har funnits sedan 1998 och arbetar efter långsiktighet, tillgänglighet och kvalitet. Vi finns nära er i Halmstad.

Boka besök & prata solceller med oss

Boka kostnadsfritt besök