Vi hjälper dig producera grön el i Helsingborg

Solceller och solpaneler ökar värdet på er fastighet i Helsingborg samtidigt som det sänker fasta kostnader. Täta Tak Energi erbjuder en helhetslösning inom montering och installation av solceller i Helsingborg. Täta Tak öppnade i Helsingborg 1998 och är ett renodlat familjeföretag med rötterna i Helsingborg. Vårt team är med er hela vägen – från idé till verklighet. Kontakta en säljare idag och få reda på solceller och solpaneler kommer hjälpa dig.

Se några av våra installationer

Producera din egen el & minska dina kostnader

Solceller ökar värdet på din fastighet med ca. 14%

Enligt en studie utfärdad av Sveriges lantbruksuniversitet (SLU).

Boka ett kostnadsfritt besök och upptäck din solpotential i Helsingborg!

  • En kontakt hela vägen
  • Anpassade lösningar
  • Kostnadsfri takinspektion
  • Helhetsleverantör med egna montörer
  • Trygga garantier

Vill du veta mer om oss?

Vi har anpassat våra besök efter rådande omständigheter. Ni behöver inte vara närvarande under besöket. Vi utför alltid ett platsbesök och takinspektion men iakttar största försiktighet och håller alltid avstånd. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder de bästa förutsättningarna inför en installation.

Solceller Helsingborg

Vi fokuserar på långsiktighet och kvalité

När du väljer Täta Tak Energi väljer du solceller med högsta kvalitet. Vi backar upp våra lösningar med marknadsledande garantier så att du ska känna dig säker under en lång period. Täta Tak Energis moderbolag Täta Tak har funnits i Helsingborg sedan 1998 och arbetar efter långsiktighet, tillgänglighet och kvalitet.

Boka besök & prata solceller med oss

Boka kostnadsfritt besök