Solceller skall vara enkelt. Vi hjälper er skaffa solceller i Malmö.

Solpaneler och solceller ökar värdet på din fastighet i Malmö samtidigt som det sänker fasta kostnader. Täta Tak Energi erbjuder en helhetslösning inom montering och installation av solceller. Alla städer och områden har olika krav på en solcells installation vi utför därför alltid ett platsbesök i Malmö för att säkerställa att en hållbar och långsiktig installation är möjlig. Vårt team hjälper er skaffa solceller i Malmö – enkelt och smidigt.

Se några av våra installationer

Producera din egen el & minska dina kostnader

Solceller ökar värdet på din fastighet med ca. 14%

Enligt en studie utfärdad av Sveriges lantbruksuniversitet (SLU).

Boka ett kostnadsfritt besök och upptäck din solpotential i Malmö!

  • En kontakt hela vägen
  • Anpassade lösningar
  • Kostnadsfri takinspektion
  • Helhetsleverantör med egna montörer
  • Trygga garantier

Vill du veta mer om oss?

Vi har anpassat våra besök efter rådande omständigheter. Ni behöver inte vara närvarande under besöket. Vi utför alltid ett platsbesök och takinspektion men iakttar största försiktighet och håller alltid avstånd. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder de bästa förutsättningarna inför en installation.

Solceller Malmö

Vi fokuserar på långsiktighet och kvalité

När du väljer Täta Tak Energi väljer du solceller och solpaneler med högsta kvalitet. Vi ger alltid våra solcellsanläggningar marknadsledande garantier så att du ska känna dig trygg under en lång tid. Täta Tak Energis moderbolag Täta Tak Entreprenad har funnits sedan 1998 och arbetar efter långsiktighet, tillgänglighet och kvalitet.

Boka besök & prata solceller med oss

Boka kostnadsfritt besök